Uw academie

Informatie voor schoolleiders en bestuurders

Teachers Channel / OinO-Advies biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers (samen) aan hun ontwikkeling te laten werken in uw eigen online academie. De voordelen:

Blended learning

Aan de hand van ons rijke professionaliseringsaanbod kunnen uw medewerkers zich buigen over hun persoonlijke ontwikkelpunten. De combinatie van digitale trainingsmethoden (e-learning) en klassikale of individuele praktijktrainingen (workshops, coaching, studiedagen) zorgt voor een ideale mix van leren: blended learning.

 

Leren van en met elkaar

Binnen Uw academie kunnen uw medewerkers hun eigen expertise inzetten en deze stichtingsbreed met elkaar delen. Aanwezige kennis en talenten worden op deze manier benut. Een efficiënte manier van professionaliseren, want interne knowhow wordt binnen de eigen organisatie verveelvoudigd.

Maatwerk

Na samen met u een inventarisatie te hebben gemaakt van de professionaliseringsbehoeften stellen wij een vraaggestuurd aanbod samen, waarbij relevante opleidingen, trainingen en studiedagen kunnen worden ondergebracht in de academie. Uw academie wordt zodoende op maat ingericht.

 

Ontzorging

Wij ontzorgen u. We faciliteren het totaalproces van planning, inschrijving, organisatie en administratie en bieden u de service van ervaren professionaliseringspartners.

 

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie
contact op met een van onze academiecoördinatoren via academies@oino-advies.nl.


Onze partners

Screen Shot 2015-01-26 at 11.35.20